Obavijest o regulaciji prometa na državnoj cesti D-5

Obavještavamo sve žitelje Općine Stara Gradiška da će se u dogovoru s Postajom granične policije Stara Gradiška tijekom blagdanskog razdoblja a počev od petka, 22.12.2023.godine na državnoj cesti D 5, odnosno u smjeru prema Staroj Gradiški provoditi posebna regulacija prometa i to organiziranjem punktova na kojima će vozila naših mještana sačekati te na svaki puni sat biti provedena do Stare Gradiške.

 

Dakle:

 

  1. u slučaju višekilometarske kolone koja se proteže kroz naselje Novi Varoš -punkt će biti organiziran kod Doma Novi Varoš.

 

  1. U slučaju višekilometarske kolone koja završava na dijelu između Novog Varoša i mosta na kanalu Strug -punkt će biti organiziran kod silaza sa državne ceste prema Pivarama (neposredno ispred mosta gledano iz smjera Novog Varoša)

 

Na ovaj način promet će biti reguliran do 21,00 sat svaki dan (od petka do nedjelje -Badnjak), odnosno prema potrebi ako kolone ne bude.

 

Ovom prilikom molimo sve naše mještane da ove informacije podijele  na svojim društvenim mrežama kao i  u osobnim kontaktima a sve u cilju da nam nadolazeći Božićni i Novogodišnji blagdani prođu sa što manje stresa zbog gužve u prometu.